Избрани производи

Jiangyin Daniel Cooler Co., Ltd.

Jiangyin Daniel Cooler Co., Ltd. е заптивка за разменувач на топлина, залепен разменувач на топлина, развој на производи за разменувач на топлина, дизајн на апликации, производство, продажба, технички услуги за интегрираното претпријатие. Компанијата е акционерско друштво, долго време биле ангажирани професионалци во повеќе од дваесет плочи дизајнирање на разменувачи на топлина, развој, производство, тестирање и употреба на технологија, со напредна технологија како почетна точка, може независно да се развиваат според побарувачката на клиентите, производството на различни типови типични плочести разменувачи на топлина и да обезбеди клиенти со професионална техничка поддршка и услуги. Компанијата произведе многу видови на отстранливи плочести разменувачи на топлина и лемени плочести разменувачи на топлина. Затоа што професионални, толку извонредни.

Нови Продукти

Вести