Параметри на плочата

Параметри на плочата

Параметри на плочата: Обезбедете греење за канцеларии, фабрики, станбени згради, хотели, ресторани, греење и снабдување со вода, греење и ладење за системи за климатизација.

Детали за производот

Параметри на плочата


Тип на чинија:закачете, закачете, закачете, залепете.

 

Материјал на чинија:304 316 316L TI SMO254 NI ЛЕГУРА-C276

 

Материјал од течни видови PlateSuited

Нерѓосувачки челик (SUS304. 316 итн.) Чиста вода, нормална вода, масло за јадење, минерално масло

Ti, Ti-pdМорска вода, солена вода, минерална вода

20Cr, 18Ni, 6Mo (254SMO) Разредена сулфурна киселина, органски раствор на вода

Ниска каустична сода со висока температура и концентрација

Hastelloy (C276, D205, B2G) Концентрирана сулфурна киселина, хлороводородна киселина, фосфорна киселина

Материјал на заптивка Работен температурен опсег Погоден тип на течност

NBR-15~+135°CВода, морска вода, минерално масло, солена вода

EPDM-25~+180°CH Топла вода, пареа, киселина, каустична

FPM-55~+160°CA киселина, каустична, течност

VG0~+180°CC концентрирана киселина, каустична, високотемпературно масло, пареа


Жешки тагови: Параметри на плочи, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, произведено во Кина

Испрати барање

Поврзани производи