NT50M Заптивка за разменувач на топлина со исечена плоча за греење

NT50M Заптивка за разменувач на топлина со исечена плоча за греење

NT50M Заптивка за разменувач на топлина со исечена плоча за греење: Обезбедете греење за канцеларии, фабрики, станбени згради, хотели, ресторани, греење и снабдување со вода, греење и ладење за системи за климатизација.

Детали за производот

NT50M Заптивка за разменувач на топлина со исечена плоча за греење


Тип на заптивање: прицврстете, затворете, закачете, лепете.

 

Материјал за заптивање: NBR, EPDM, HNBR, FPM, VG

 

Материјал од NT50M заптивка за разменувач на топлина со исечена плоча за греење

Нерѓосувачки челик  (SUS304.   316  Итн.) Чиста  вода,   Нормална  Вода,   Масло  за јадење,  Минерално  масло

Ti,   Ti-pdМорска  вода,   солена  вода,   Минерална  вода

20Cr,   18Ni,   6Mo  (254SMO)Разредете  сулфурна  киселина,  органска  вода  Раствор

Ниска висока температура и концентрација на каустична сода

Hastelloy  (C276,   D205,   B2G) Концентрација  сулфурна киселина,  Хлороводородна киселина,  фосфорна киселина

Материјал  на  заптивка Работна  температурна  погоден опсег  течни  видови

NBR-15~+135°CВода,   Морска  вода,   Минерално  масло,   Солена  Вода

EPDM-25~+180°CHT  вода,   пареа,   киселина,   каустична

FPM-55~+160°CA киселина,   каустична,   течност

VG0~+180°CCконцентрирано  киселина,   каустична,   високотемпературно  масло,   пареа


Области за примена:
HVAC: Обезбедете греење за канцеларии, фабрики, станбени згради, хотели, ресторани, греење и снабдување со вода, греење и ладење за системи за климатизација.

Индустријата за железо и челик: ладење на мувла, ладење на машината за континуирано леење, ладење со хидраулично масло, ладење со емулзија, ладење со вода во печка.

Површинска обработка: ладење со електролити, ладење на боја, ладење со раствор од фосфат.

Автомобилска индустрија: ладење со масло за гаснење, ладење на боја, течно ладење со третман со фосфат.

Длабока обработка на алкохол и пченка: ладење со втечнување, ладење со сахарификација, ладење со ферментација, ладење со мајка на вино, ладење со метанол, ладење со фузелово масло, предзагревање на сурово вино и различно предзагревање на вино.

Нафтени и петрохемиски: греење и ладење на разни нафтени продукти, уред за ладење со десалинирана вода од големи размери.

Енергетска нуклеарна енергија: затворена циркулирачка вода, нуклеарно островско ладење на нуклеарна централа, помошен систем за водоснабдување, ладење со вакум пумпа на единицата.

Хемиска индустрија за јаглен: ладење со јаглен со гас, ладење со посно и богато масло, ладење со вода со амонијак, ладење на отпадна вода, течно ладење за десулфуризација, ладење со десолена вода, претходно загревање на суров метанол, кондензација на пареа од бензен, кондензација на вода богата со амонијак, додавање на храна за загревање вода, претходно загревање на водата.

Ветува хемиска индустрија: разни течни лекови, греење на чиста вода, ладење, испарување, кондензација и стерилизација.

Органска хемиска индустрија: разни неоргански киселини, алкали, загревање на сол, испарување, кондензација, ладење со сулфурна киселина, загревање на различни концентрации на луга и електролит, уред за обновување на топлина за процес на бигор.

Фармацевтска хигиена: ладење со емулзија, ладење со плазма, ладење со инфузија, ладење со антибиотици,скроб течно ладење.

Прехранбена индустрија: загревање на суров сок, загревање на џем, пастеризација и ладење на млеко, греење на газирани сокови, разновидно загревање и ладење на вино.

Морски и мотори: централно ладење, ладење со масло за подмачкување, ладење на течноста за ладење со клип, ладење со масло за пренос, претходно загревање на мазут, предгреење на дизел, греење на морска вода, централно ладење на брегот и крајбрежје, ладење со масло за подмачкување, греење на долниот резервоар.

Металуршка индустрија: високи печки, континуирано леење, ладење со затворена циркулирачка вода, различно масло за подмачкување и ладење со емулзија, ладење со масло за пренос.

Третман на вода и бигор: примена на мембрански систем, третман со микроби на вода, прочистување на водата, чиста и рециклирана употреба.


Најчесто поставувани прашања
П: Може ли да имам нарачка за примерок?
О: Да, ја поздравуваме нарачката за примероци за тестирање и проверка на квалитетот. Мешаните примероци се прифатливи.

П: Кое е времето на носење?
О: На примерокот му треба 1-3 дена, за масовно производство треба 7-15 дена, исто така според обемот на нарачката.

П: Дали можете да прифатите мешана серија на различни производи?
О: Да, ние поддржуваме различни производи на големо.

П: Како ја испраќате стоката и колку време пристигнува?
A : For sample order , we usually ship by DHL , UPS , FedEx or TNT.It usually takes 3-5 days to arrive.

П: Дали можете да обезбедите контејнер спакуван во дрвени кутии ако нарачам повеќе производи?
О: Да, можеме да обезбедиме сет на производи за пакување од дрво, но само во голема количина.

П: Сакаме да ја посетиме вашата компанија?
О: Нема проблем, ние сме производствени и преработувачки претпријатија, со нетрпение го очекуваме вашето пристигнување и ќе ве водиме да ја посетите нашата фабрика и фабрика за преработка.


Жешки тагови: NT50M Заптивка за разменувач на топлина со исечена плоча за греење, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, произведено во Кина

Испрати барање

Поврзани производи