Плоча со разменувач на топлина од нерѓосувачки челик Sondex Sigma Swep Gea

Плоча со разменувач на топлина од нерѓосувачки челик Sondex Sigma Swep Gea

Плоча за изменувач на топлина од нерѓосувачки челик, Sondex Sigma Swep Gea: Обезбедете греење за канцеларии, фабрики, станбени згради, хотели, ресторани, греење и снабдување со вода, греење и ладење за системи за климатизација.

Детали за производот


Плоча со разменувач на топлина од нерѓосувачки челик Sondex Sigma Swep Gea


Модел BH30 BH60B/BH60H   SH60H LB100B
Вкрстена референца ALFA LAVAL М3 М6, М6М TS6M TLlOB
Висина, H [mm] 480 920 940 704 1885
Ширина, W [mm] 180 320 330 400 480
Минастандардна должина, L [mm] 400 500 500 530 850
Максимална стандардна должина, L [mm] 650 1500 1500 1430 2350
Вертикално растојание, VC [mm] 357 640 640 380 1338
Хоризонтално растојание, HC [mm] 60 140 140 203 225
Максимална температура[℃] 180 180 180 180 160
Максимален притисок [барг] 16 10 16 16 10
Големина на прирабница Цевка Цевка 1 1/4" DN50/2" DN50/2" DN65/2" DN100/4"
Макс. Брзина на проток [kg/s] 4 16   20 50
Модел BH100B/BH100H   BH150B/BH150H   BH200H
Вкрстена референца ALFA LAVAL MlOM, M10B   М15М, М15Б   М20М,Т20М,Т20Б
Висина. H [mm] 1084 1084 1885 1885 2150
Ширина, W [mm] 470 470 610 650 750
Минимална стандардна должина, L [mm] 700 700 1150 1150 1250
Максимална стандардна должина, L [mm] 2300 2300 2050 3250 3350
Венско растојание, VC[mm] 719 719 1294 1294 1478
Хоризонтално растојание на пристаништето, HC [mm] 225 225 298 298 353
Максимална температура [℃] 180 180 180 180 180
Максимален притисок [барг] 10 16 10 16 42659
Големина на прирабница DN100/4" DN100/4" DN150/6" DN150/6" DN200/8"
Макс. брзина на проток [kg/s] 50   80   225
Модел SH200B BH250 BH300H    
Вкрстена референца ALFA LAVAL TS20M MX25B М30    
Висина. H [mm] 1405 2595 2920    
Ширина, W [mm] 740 920 1190    
Минимална стандардна должина, L [mm] 900 1550 1650    
Максимална стандардна должина, L [mm] 2700 3350 5200    
Венско растојание, VC[mm] 698 1939 1842    
Хоризонтално растојание на пристаништето, HC [mm] 363 439 596    
Максимална температура 180 180 180    
Максимален притисок [барг] 42659 42659 42659    
Големина на прирабница DN200/8" DN200/DN250/8"/10" DN300/DN350/12"/14"    
Макс. брзина на проток [kg/s] 190 250 250 497  Области за примена
HVAC: Обезбедете греење за канцеларии, фабрики, станбени згради, хотели, ресторани, греење и снабдување со вода, греење и ладење за системи за климатизација.

Индустријата за железо и челик: ладење на мувла, ладење на машината за континуирано леење, ладење со хидраулично масло, ладење со емулзија, водено ладење на печката.

Површинска обработка: ладење со електролити, ладење на боја, ладење со раствор од фосфат.

Автомобилска индустрија: ладење со масло за гаснење, ладење на боја, течно ладење со третман со фосфат.

Длабока обработка на алкохол и пченка: ладење со втечнување, ладење со сахарификација, ладење со ферментација, ладење со мајка на вино, ладење со метанол, ладење со фузелово масло, предзагревање на сурово вино и различно предзагревање на вино.

Нафтени и петрохемиски: греење и ладење на разни нафтени продукти, уред за ладење со десалинирана вода од големи размери.

Енергетска нуклеарна енергија: затворена циркулирачка вода, нуклеарно островско ладење на нуклеарна централа, помошен систем за водоснабдување, ладење со вакум пумпа на единицата.

Хемиска индустрија за јаглен: ладење со јаглен со гас, ладење со посно и богато масло, ладење со вода со амонијак, ладење на отпадна вода, течно ладење за десулфуризација, ладење со десолена вода, претходно загревање на суров метанол, кондензација на пареа од бензен, кондензација на вода богата со амонијак, додавање на храна за загревање вода, претходно загревање на водата.

Ветува хемиска индустрија: разни течни лекови, греење на чиста вода, ладење, испарување, кондензација и стерилизација.

Органска хемиска индустрија: разни неоргански киселини, алкали, загревање на сол, испарување, кондензација, ладење со сулфурна киселина, загревање на различни концентрации на луга и електролит, уред за обновување на топлина за процес на бигор.

Фармацевтска хигиена: ладење со емулзија, ладење со плазма, ладење со инфузија, ладење со антибиотици,скроб течно ладење.

Прехранбена индустрија: загревање на суров сок, загревање на џем, пастеризација и ладење на млеко, греење на газирани сокови, разновидно загревање и ладење на вино.

Морски и мотори: централно ладење, ладење со масло за подмачкување, ладење на течноста за ладење со клип, ладење со масло за пренос, претходно загревање со мазут, предгреење на дизел, греење на морска вода, централно ладење на брегот и крајбрежје, ладење со масло за подмачкување, греење на долниот резервоар.

Металуршка индустрија: висока печка, континуирано леење, ладење со затворена циркулирачка вода, различно масло за подмачкување и ладење со емулзија, ладење со масло за пренос.

Третман на вода и бигор: примена на мембрански систем, третман со микроби на вода, прочистување на водата, чиста и рециклирана употреба.


Најчесто поставувани прашања
П: Може ли да имам нарачка за примерок?
О: Да, ја поздравуваме нарачката за примероци за тестирање и проверка на квалитетот. Мешаните примероци се прифатливи.

П: Кое е времето на носење?
О: На примерокот му требаат 1-3 дена, за масовно производство треба 7-15 дена, исто така според обемот на нарачката.

П: Дали можете да прифатите мешана серија на различни производи?
О: Да, ние поддржуваме различни производи на големо.

П: Како ја испраќате стоката и колку време пристигнува?
О: За нарачка на примерок, ние обично испраќаме со DHL, UPS, FedEx или TNT. Обично се потребни 3-5 дена за да пристигне.

П: Дали можете да обезбедите контејнер спакуван во дрвени кутии ако нарачам повеќе производи?
О: Да, можеме да обезбедиме збир на производи за пакување од дрво, но само во голема количина.

П: Сакаме да ја посетиме вашата компанија?
О: Нема проблем, ние сме производствени и преработувачки претпријатија, со нетрпение го очекуваме вашето пристигнување и ќе ве наведеме да ја посетите нашата фабрика и фабрика за преработка.


Жешки тагови: Плоча со разменувач на топлина од нерѓосувачки челик, Sondex Sigma Swep Gea, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, произведено во Кина

Испрати барање

Поврзани производи